Kevin Geluykens logo

Vanuit Oelegem naar Ranst en de hele provincie Antwerpen!

Kevin Geluykens

Deuren

Geluykens plaatst alle mogelijke deuren, zowel binnendeuren als buitendeuren. U kan bij ons terecht voor het plaatsen van alle deuren in een nieuwbouw, voor vernieuwing van sommige of alle deuren bij een renovatie, of voor enkel een nieuwe voordeur of achterdeur.

Wij plaatsen deuren in hout, aluminium en PVC, die wij eigenhandig produceren in ons atelier. Op maat, volgens de regels van de kunst, en geverifieerd door een uitvoerige kwaliteitscontrole. In ons uitgebreide en gevarieerde aanbod vindt u zonder twijfel de deur die beantwoordt aan de stijl die u hebt gekozen. Ook uw specificaties inzake isolatie, toleranties en inbraakbeveiliging volgen we naar de letter.

  • Houten deuren: wij werken op maat in alle houtsoorten, zowel inheemse soorten als tropisch hout. De organische warmte en het zachte gevoel van hout is met niets te vergelijken.
  • Aluminium deuren: de aluminium deuren van Reynaers combineren een grote stevigheid met een klein gewicht. Uitstekende bescherming maar toch licht om te openen en sluiten.
  • PVC-deuren: wij gebruiken deurprofielen van Deceuninck, een betrouwbaar topmerk dat steeds kwaliteit levert. PVC-deuren zijn ook brandveilig, inbraakwerend en budgetvriendelijk.

Wij staan ook sterk in glazen deuren en deuren met glaswerk. Gelaagd glas, veiligheidsglas, of gehard gelakt glas versplintert in relatief onschadelijke stompe stukjes. Bovendien zijn er in gelakt glas talloze toepassingen en afwerkingen beschikbaar (vele opties in kleur, matheid/glans,…).

Behalve de deuren zelf bieden we u ook verschillende opties voor inbraakbeveiliging. Wij kunnen deuren plaatsen met een ingebouwd systeem voor toegangscontrole, alarm en/of elektrische sloten.

Neem contact ons op voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten. Wij stellen met plezier een vrijblijvende en gratis offerte op maat op.

Geluykens bvba - Ramen en Deuren
Kevin Geluykens bvba - Ramen en Deuren

Realisaties

Geluykens respecteert dat ieder project uniek is. Dus hechten we groot belang aan de ideeën van de klanten. Zij hebben zeer terechte wensen, het gaat immers om meer dan een gebouw, het is hun thuis. Daarom geven we elke opdracht de bijzondere aandacht die ze verdient.

Als vakmensen streven wij naar optimale resultaten, waarbij we service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Wij vinden trots in goed geleverd werk en de tevredenheid van onze klanten.