Kevin Geluykens logo

Vanuit Oelegem naar Ranst en de hele provincie Antwerpen!

Kevin Geluykens

Ramen

Geluykens is het juiste adres voor de plaatsing van uw nieuwe ramen en voor elke herstelling, zowel bij nieuwbouw als renovatie. In onze ruime catalogus vindt elke voorkeur zijn gading. Wij plaatsen dus steeds ramen die de gewenste meerwaarde bieden aan het exterieur en interieur van uw woning, winkel of bedrijf.

Wij plaatsen ramen in inheemse en tropische houtsoorten, PVC-ramen van Deceuninck en aluminium ramen van Reynaers. Met de hoogwaardige raamprofielen van deze topmerken gaan wij aan de slag in onze eigen werkplaats om de ramen perfect op maat te vervaardigen. Zo maken we een combinatie van elegante vormgeving en een hoog isolerend vermogen.
Verschillende glassoorten maken het aanbod compleet: naast klassiek glas ook veiligheidsglas, gelaagd glas, gehard gelakt glas,… In gelakt glas bestaan talloze opties en afwerkingen (vele kleuren, doorzichtig/mat/glanzend,…)
Gedetailleerd werk en een nauwkeurige plaatsing verzekeren u van duurzame kwaliteit.

Geluykens bvba - Ramen en Deuren

Onze technische dienst staat klaar voor elke herstelling, ook bij spoed. Een gebroken raam bij een (poging tot) inbraak of na een hevige storm? Wij zijn 24/24 bereikbaar. Wij zorgen zo snel mogelijk voor vervanging van het gebroken venster of het beschadigde onderdeel.

Vertrouw ons uw ramen toe, en wij antwoorden met klantgerichtheid. U krijgt vakmanschap en keurig werk binnen afgesproken budget en termijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten. Wij stellen met plezier een vrijblijvende en gratis offerte op maat op.
Dringend hulp nodig? Contacteer ons!

Kevin Geluykens bvba - Ramen en Deuren

Realisaties

Geluykens respecteert dat ieder project uniek is. Dus hechten we groot belang aan de ideeën van de klanten. Zij hebben zeer terechte wensen, het gaat immers om meer dan een gebouw, het is hun thuis. Daarom geven we elke opdracht de bijzondere aandacht die ze verdient.

Als vakmensen streven wij naar optimale resultaten, waarbij we service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Wij vinden trots in goed geleverd werk en de tevredenheid van onze klanten.