top of page
garagepoort

DIVERSE MOGELIJKHEDEN VOOR SCHRIJN- EN GLASWERK

dressing

PLAATSING, ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Bent u behalve naar hoogwaardige ramen en deuren ook op zoek naar een professionele partner voor de levering van rolluiken, zonwering en vliegenramen? Ook dan kan Ramen en Deuren Geluykens u zonder enige twijfel verder helpen.

Maar daarbij stopt het niet. Ook voor schrijnwerk op maat mag u vertrouwen op onze service.

glazen reling

Maatkasten en glazen wanden

Wie zoekt naar kasten op maat kan ook die laten produceren en plaatsen door Ramen en Deuren Geluykens. Behalve uw specialist in ramen en deuren fungeren we dus ook als maatwerkspecialist.

 

We zijn ook gespecialiseerd in glazen wanden, plaatsen houten vloeren, vloerpanelen en bovendien kunt u ook bij ons terecht voor automatisatie van huissystemen

VELUX dakramen en poorten

Om te bewijzen dat u bij Ramen en Deuren Geluykens voor een complete aanpak aan het goede adres bent, laten we u ook graag kennismaken met onze mogelijkheden om zowel VELUX dakramen als poorten te installeren.

ramen op maat
Anker 1

Onderhoud en herstellingen verzekerd

Na het plaatsen van onze producten is voor ons de job niet afgelopen. Want ook voor onderhoud en herstellingen zit u goed bij Ramen en Deuren Geluykens. Onze ervaren plaatsers en technische teams zorgen voor een vlekkeloos onderhoud en herstelling van de zaken die u bij ons aankoopt. Zo hebt u altijd een concreet aanspreekpunt bij problemen.

Wilt u meer weten over de opties voor de aankoop van maatwerk zoals maatkasten, poorten, VELUX dakramen, vloeren en glazen wanden?

Dan staan we u bij Ramen en Deuren Geluykens met veel plezier uitgebreid te woord. Onze specialisten bekijken samen met u welke noden er zijn en hoe we hieraan op een professionele en doeltreffende manier tegemoet kunnen komen.

realisaties
ramen en deuren op maat

HEBT U GRAAG EEN OFFERTE OP MAAT VAN UW PROJECT VOOR NIEUWBOUW OF RENOVATIE? 
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page